Tramvaie CIOCNITE în București. Ce se întâmplă cu victimele

Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels
Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels

Două tramvaie aflate pe acelaşi sens de deplasare s-au ciocnit sâmbătă, pe Şoseaua Progresului, în zona Răzoare, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Patru persoane au necesitat acordarea primului ajutor. Trei dintre acestea au fost transportate la Spitalul Universitar, iar una a refuzat. La faţa locului au acţionat două ambulanţe SMURD şi una de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov. 

'Conducătorul unui tramvai a lovit în spate un alt tramvai care se afla oprit în staţie, pentru îmbarcarea/ debarcarea pasagerilor. În urma accidentului rutier, trei persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale', informează Brigada Rutieră.

Conform sursei citate, în continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier. Traficul tramvaielor pe sensul de mers dinspre Calea 13 Septembrie către bd. Timişoara a fost restricţionat pe parcursul efectuării cercetării la faţa locului. Ambii conducători de tramvaie au fost testaţi, rezultatul fiind negativ. În prezent, conform BPR, circulaţia tramvaielor a fost reluată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel