Tramvai 41, BLOCAT. Trafic București, în HAOS

Circulaţia tramvaielor de pe linia 41 din București este blocată, vineri dimineaţă, din cauza zăpezii.

"RATB a acționat şi acţionează în continuare cu soluții anti-îngheț pentru asigurarea accesului pe liniile de tramvai, la macazuri, precum și la refugiile de tramvai. Pentru îndepărtarea zăpezii de pe refugii au fost angrenați 353 salariați.

Totodată, au fost mobilizate echipele pentru verificarea și menținerea în stare de funcțiune a rețelelor de contact pentrutramvaie și troleibuze.

RATB a acționat cu 22 de utilaje de deszăpezire și 44 de angajați, fiind pregătită să intervină pentru înlăturarea efectelor vremii nefavorabile cu 1.131 salariați, 207 vehicule și utilaje, precum și cu rezerve suficiente de sare, nisip și soluții anti-îngheț", se arată în comunicatul transmis de RATB.

Grosimea totală a stratului de zăpadă va ajunge la 25 - 35 cm

Vineri, 23 martie, ninge abundent, iar vântul are intensificări cu rafale de 50 - 55 km/h, viscolind temporar ninsoarea. De asemenea, vizibilitatea în trafic este scăzută. Ulterior, atât ninsoarea, cât şi vântul, vor fi în diminuare ca intensitate, astfel încât seara ninsoarea va înceta, iar vântul nu va mai depăşi 20 - 30 km/h.

[citeste si]

Grosimea totală a stratului de zăpadă, când va înceta ninsoarea, va fi în medie de 25 - 35 cm. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de zero grade, dar intensificările de vânt din prima parte a zilei vor amplifica senzaţia de rece.

Sâmbătă dimineaţa (24 martie) valorile termice vor oscila, la nivelul Capitalei, între -4 şi -2 grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel