Tramvai 21, Sfântul Gheorghe. Anunțul STB pentru toți călătorii

Tramvai 21, Sfântul Gheorghe. Societatea de Transport București face un anunț important pentru toți călătorii care circulă cu tramvaiul 21.

Tramvai 21, Sfântul Gheorghe ”Societatea de Transport București STB SA anunță că, începând de duminică, 21 octombrie 2018, tramvaiele liniilor 16 și 21 vor reveni la terminalul „Piața Sf. Gheorghe" și nu vor mai întoarce la „Piața Sfânta Vineri", ca până acum.

Astfel, liniile 16 și 21 vor funcționa între terminalele „Platforma Industrială Pipera", respectiv „Pasaj Colentina" și intersecția Cal. Moșilor/ Str. Cavafii Vechi, de unde revin la traseul inițial, până la „Piața Sfântul Gheorghe".

STB SA apelează la deținătorii vehiculelor parcate în aria terminalului, să permită accesul vehiculelor companiei, pentru reluarea circulației tramvaielor în zonă.

Mutarea temporară a terminalului s-a făcut la 23.06.2018, pentru executarea unor lucrări la calea de rulare în zona Sf. Gheorghe și pentru că liniile menționate erau blocate frecvent de autovehiculele parcate neregulamentar în apropierea Kilometrului Zero al orașului.

În această perioadă, au fost monitorizate fluxurile de călători, în vederea îmbunătățirii ritmicității pe liniile care asigură transportul public în această parte a orașului.” anunță STB. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel