Trăistariu, regrete de Paște: Îmi vine să fug, să trăiesc în pădure

Paște 2014. Mihai Trăistariu petrece sărbătoarea Învierii Domnului alături de cei dragi, acasă. Artistul a povestit pentru DC News ce înseamnă pentru el Sărbătorile Pascale.

"Voi face Paștele acasă, în familie. Voi lua lumină și mă voi ruga să moară cât mai puțini miei (sunt vegetarian convins). De asemenea, mă voi ruga să mai aud și eu la radio o voce bună, măcar de Paște! M-am săturat de chiloțatele, care-s azi, toata ziuă difuzate pe radio!", a spus Mihai Trăistariu pentru DC News.

Semnificația Sărbătorilor Pascale

"Pentru mine este ca o retragere în cumințenie, sfințenie... Mă simt păcătos și obraznic", a mai zis artistul.

Atmosfera de Paște în Constanța comparativ cu atmosfera din Piatra Neamț, locul în care cântărețul s-a născut

"La Constanța unde locuiesc din 1999... lumea este un pic mai rece. Chiar dacă toți sărbătoresc de zor, am adesea impresia că o fac ... ca să-și puna poze pe Facebook. Nimeni nu trăiește cu intensitate această sărbătoare. Drept pentru care, până și eu am intrat în aceeași oală: merg și iau lumină, după care mă retrag în liniștea mea, acasă... cu prietena și cu ceilalți oameni dragi. La Piatra Neamț... totul era diferit! Atmosfera din Moldova nu se compară cu cea din Capitală sau din Constanța unde lumea, în noaptea de Înviere, în loc să asculte slujba... stă pe telefon, pe Internet etc. Moldova este, încă, numărul unu la capitolul credință!!!", a continuat Mihai Trăistariu.

Artistul are și un lucru pe care îl respectă cu sfințenie de Paște. "Da. Nu ma mai uit la TV. Niciodată în perioada aceasta! Când văd cu câtă bucurie se anunță că "1.000.000 de miei au fost omorâți NEVINOVAȚI ca să-i mănânce oamenii... îmi vine să fug, să trăiesc în pădure! Știu: foarte puțini oameni simt ca mine!", a conchis Mihai Trăistariu.

VEZI ȘI: Paște 2014: Ciutacu: O să-mi lipsească, dar avem cu ce să compensăm

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel