Traian Băsescu se simte vânat de justiție, după ce PÎCCJ i-a redeschis trei dosare

Șantaj, amenințare, spălare de bani și și abuz contra-serviciu contra persoanei. Sunt acuzațiile din trei dosare pe numele fostului președinte Traian Băsescu, redeschise de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. 

Într-o primă reacție, fostul președinte Traian Băsescu a afirmat, într-un interviu acordat jurnalistei Laura Chiriac că se simte "vânat" de justiție, potrivit psnews.ro

Traian Băsescu este acuzat într-un dosar redeschis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție de șantaj și amenințare de către senatoarea Gabriela Firea. Într-un alt dosar, redeschis tot de Parchetul General, Traian Băsescu este acuzat de abuz în serviciu contra persoanei (VEZI AICI MAI MULT). Ultimul dosar redeschis de PÎCCJ este dosarul Traian Băsescu-Costel Cășuneanu în care fostul președinte este acuzat de spălare de bani (VEZI AICI MAI MULT). 

În plus, un al patrulea dosar îl pândește pe fostul președinte. PÎCCJ a cerut instanței confirmarea redeschiderii urmăririi penale într-un alt dosar în care este vizat Traian Băsescu, la plângerea lui Corneliu Vadim Tudor, privind răpirea jurnaliștilor în Irak. În acest caz, Judecătoria Sectorului 5 are termen de judecată în 13 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel