Traian Băsescu. Scandaluri uriașe provocate după emisiuni la Realitatea TV

Președintele Traian Băsescu a provocat scandaluri răsunătoare din platoul Realitatea TV. 

1. 9 ianuarie 2012. Proiectul de lege al sănătății a creat un adevărat război televizat între președintele Traian Băsescu și Raed Arafat. Președintele Traian Băsescu a intervenit telefonic în emisiunea de la Realitatea TV în care era invitat subsecretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătății, Raed Arafat. Traian Băsescu a spus atunci: ori pleacă ministru, ori Raed Arafat. Chestionat cine ar putea, totuşi, pleca în cazul unui dezacord, Traian Băsescu a spus "Ghici ghicitoarea mea!". Intervenția telefonică a președintelui a răsunat în Piața Universității, unde au avut loc proteste de amploare în 2012. Un cap a căzut, al lui Emil Boc, pe atunci premier. Repercursiunile au fost mai puternice de atât. În vara lui 2012, Traian Băsescu a fost suspendat din funcția de președinte. 

2. 13 aprilie 2014. Traian Băsescu a amenințat-o, în direct, la Realitatea TV, pe senatoarea PSD Gabriela Firea- "Nu te poţi lua după o doamnă a cărei instruire este rezultată din citit de pe prompter vreo 10 ani, trebuie să ştii putin Drept. Doamna cunoscătoare, doamna căsătorită tot cu un comandant, cu primarul de la Voluntari. Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului, că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele". 
 
Avertizarea preşedintelui venea la câteva zile după ce Gabriela Firea, membru al Comisiei Nana, declarase că tranzacţia prin care fiica preşedintelui a pus mâna pe moşia din Călăraşi ar fi nulă. Disputa a ajuns pe masa judecătorilor CCR. 

3. 13 octombrie 2014. Președintele Traian Băsescu a afirmat că premierul Victor Ponta a fost ofițer acoperit al SIE. 

VEZI aici mai mult: VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT. Traian Băsescu: Victor Ponta a fost ofițer acoperit SIE 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel