TRAIAN BĂSESCU - OMULEȚII VERZI: Băsescu se teme de omuleții verzi din Rusia

"Cel mai frică îmi e de omuleţii verzi de dinaintea omuleţilor verzi cu puşcă". Astfel și-a încheiat președintele Traian Băsescu declarația de presă susținută duminică, la Cotroceni, în care a prezentat concluziile summit-ului NATO din Marea Britanie.

Conform paginaeuropeana.ro, declarația lui Traian Băsescu face referire la o posibilă apariție în România a unor "elemente" pe piața media autohtonă, care să răspândească propaganda Kremlinului în țara noastră.

"În declaraţia Summit-ului s-a vorbit şi despre războiul hibrid. Este un război al 'omuleţilor verzi' şi dacă urmăriţi filmul din Ucraina veţi vedea că a început întâi războiul mediatic, a urmat destabilizarea din interior şi abia apoi s-a ajuns la omuleţi verzi înarmaţi.

Nu poţi să trimiţi 'omuleţi verzi' care să tragă la Doneţk până când nu pregăteşti politic lucrurile. 'Omuleţii verzi' generează destabilizare şi se ajunge ca războiul ascuns al Federaţiei Ruse să aibă succes. Acest lucru va mai fi analizat de NATO şi vom vedea cum îl tratează", afirmase președintele anterior.

Citește și: Traian Băsescu: NATO va apăra România în orice scenariu de război

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel