Familia lui Becali nu mai vrea să-i trimită lui Băsescu cereri de grațiere. Motivul, scandalul Mircea Băsescu-Bercea Mondial

Traian Băsescu nu a mai primit în ultima vreme cereri de grațiere pentru Gigi Becali, întrucât familia latifundiarului din Pipera nu vrea să-l deranjeze pe șeful statului când "are și el problemele lui".

Mama lui Gigi Becali speră încă într-o grațiere a fiului său, dar nu vrea să mai facă acum cerere către preşedintele Băsescu.

"Deocamdată nu ştiu nimic. Nu ştiu nimic ce să zic. Am vorbit cu el de ziua lui, dar nici atunci nu i-au dat drumul, că el făcuse cerere să vină acasă", a declarat Alexandrina Becali, pentru România TV.

Speranța familiei de a-l vedea pe Gigi Becali curând acasă este tot într-o grațiere, dar evenimentele recente din familia președintelui le-au înfrânat demersurile: "Păi noi mai sperăm să fie graţiat, dar nu am mai cerut preşedintelui, că acum are şi el problemele lui, trebuia înainte să îi dea graţierea", a mai spus Alexandrina Becali, care speră însă și într-o răsplată divină: "Dumnzeu ne plăteşte la toţi, să ştiţi, nu rămâne nimic neplătit. E atâta răutate pe lume. Dumnezeu aşa ne vrea, să fim buni. Ce bine e când e blândeţe între oameni", a adăugat Alexandrina Becali.

Familia președintelui Traian Băsescu nu trece printr-o perioadă bună. 

Fratele președintelui, Mircea Băsescu, este arestat într-un dosar de trafic de influenţă, în timp ce ginerele Radu Pricop (soţul Ioanei Băsescu - n.r.) este urmărit penal urmărit penal pentru fals şi înşelăciune într-o afacere cu retrocedări suspecte de 10 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel