Traian Băsescu, la Parchetul General. Un SPP-ist a îmbrâncit-o pe jurnalista Antena 3 Ana Maria Roman- VIDEO

Jurnalista Antenei 3 Ana Maria Roman a fost pusă în genunchi, pe scările de la intrarea la Parchetul General de un agent de pază de-ai lui Traian Băsescu. 

S-a întâmplat în ziua în care Traian Băsescu a mers la Parchetul General. La ieșirea din instituție, unul dintre SPP-iști a împins-o pe reportera postului de televiziune Antena 3 pe scări, încercând să-l protejeze pe fostul președinte. 

"Eu cred că unii dintre ăia nu erau de la SPP. Spun că veniseră cu Băsescu, dar nu erau de la SPP", a opinat Mircea Badea, în pasa din emisiunea "Sinteza Zilei". 

Mihai Gâdea a precizat, potrivit unei surse, că persoana care a împins-o pe Ana Maria Roman și a aruncat-o în genunchi, pe scările de la intrarea în Parchetul General, în mijlocul unui val de mulțime, face parte din Serviciul de Protecție și Pază de traseu. 

Ce a scris Ana Maria Roman

"Azi am căzut în învălmășeala de la Parchetul General de două ori. Prima oara m-a împins un angajat de la SPP, m-am dezechilibrat și am revenit, a doua oară nu stiu cine, cert e că m-am trezit în genunchi pe lângă picioarele colegilor mei care încercau să nu mă calce. Aici apare doar primul moment. Domnii de la SPP se comporta ca niște bodyguarzi de discotecă de cămin cultural care au chef de harță sâmbătă seara. Oribil!", a scris, miercuri, Ana Maria Roman, pe Facebook-ul său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel