Băsescu, pe lista de susținători a unui fost lider PSD

Președintele Traian Băsescu și candidatul PMP la alegerile prezidențiale din noiembrie, Cristian Diaconescu, s-au întâlnit la Palatul Cotroceni, scrie B1 TV.

Discuția purtată între șeful statului și prezidențiabilul PMP a vizat și alegerile prezidențiale. Potrivit lui Cristian Diaconescu, Traian Băsescu a semnat pentru candidatura acestuia la scrutinul din luna noiembrie, în contextul în care pentru a putea intra în bătălia pentru Cotroceni, fiecare candidat are nevoie de 200.000 de semnături. Cristian Diaconescu a candidat la șefia PSD, în 2005, retrăgându-se în ziua votului, după explicații care nu au lămurit ieșirea din cursă, la Romexpo.

Citește și Sebastian Lăzăroiu avertizează: Candidatul PMP are handicapuri majore

„A fost o întâlnire normală, am avut o serie de discuții și avem consultări. Mi-a făcut onoarea să-mi semneze lista pentru susținerea candidaturii mele la prezidențiale", a spus Cristian Diaconescu pentru sursa citată.

„Partidele politice trebuie să își ia angajamente ferme pentru țară, riscul de a reveni la un sistem post-soviectic este foarte mare", a adăugat candidatul PMP la prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel