Traian Băsescu eliberează vila de protocol

Traian Băsescu eliberează, vineri, vila de protocol.

Traian Băsescu eliberează, vineri, vila de protocol, informează Antena 3.

2. -imagine fara descriere- (traian_basescu_vila_26169300.jpg)

„În situația în care imobilul nu va fi eliberat și predat, după expirarea termenului sus menționat, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (R.A.-A.P.P.S.) va formula acțiune în evacuare la instanța competentă, conform dispozitiilor legale. Subliniem faptul că R.A.-A.P.P.S. efectuează toate demersurile prevăzute de lege în vederea obținerii titlului executoriu pentru eliberarea de către fostul Președinte al României, Dl. Traian Băsescu, a reședintei oficiale, asigurându-se totodată că sunt respectate toate dispozițiile legale în materie, precum și drepturile fundamentale și constituționale, respectiv dreptul la viața intima, familială și privată, drepturi garantate de Constituție oricărui cetățean al României”, a transmis R.A.-A.P.P.S.

Fostul preşedinte al României a pierdut dreptul de a folosi locuinţa de protocol, după ce instanţa supremă a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securităţii. Ulterior, Traian Băsescu a anunţat că îşi cumpără un apartament în Bucureşti pentru a elibera vila.

Băsescu: Mi-am cumpărat un apartament foarte frumos, nu stau în mila statului român

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi, într-un interviu acordat Realitatea Plus, că nu are niciun regret după locuinţa statului şi că RA-APPS a fost cea mai decentă instituţie, „a lucrat cu legea”.

„Este o situaţie normală, nu aş intra în detalii. Cert este că i-am chemat să facă inventarul, pentru că acolo este un inventar de predat. Se termină azi”, a spus Traian Băsescu.

Întrebat despre faptul că RA-APPS insistă să se mute din vilă, Traian Băsescu a spus că nu insistă: „RA-APPS a fost cea mai decentă instituţie, a lucrat cu legea, nu a lucrat cu somaţii, nu a lucrat cu notificări, deci a fost cea mai decentă instituţie dintre toate instituţiile statului”.

„Ştiţi ceva, un stat care-şi batjocoreşte foştii preşedinţi n-are decât să fie tratat de foştii preşedinţi cum îi tratează el. Aşa că ce-mi dă statul am să-i dau şi eu, n-am obligaţia să-i dau altceva", a mai spus Traian Băsescu.

„Credeţi-mă că nu am niciun regret personal după locuinţa statului, mi-am cumpărat un apartament foarte frumos, aşa că nu stau în mila statului român. Maria e mulţumită oricum, atât timp cât suntem împreună”, a mai spus Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel