TRAIAN BĂSESCU-DOSAR ROȘU. Rareș Bogdan precizează: Filele uitate, nesecrete. E vulpe bătrână

Realizatorul emisiunii de la Realitatea TV "Jocuri de Putere", Rareș Bogdan, a făcut mai multe precizări, pentru DC NEWS, despre filele uitate de președintele Traian Băsescu, în platoul de televiziune, după ce a afirmat că premierul Victor Ponta a fost ofițer acoperit al SIE. 

Băsescu s-a răzgândit. Atac crunt la generalii SIE, după ce a fost contrazis

Președintele Traian Băsescu l-a atenționat, în direct, pe Rareș Bogdan să nu dea foaia în dosar pentru că pe următoarea pagină sunt informații secrete. O parte din informații, însă, au fost citite și arătate pentru telespectatori, acelea fiind filele cu informații nesecrete. 

Traian Băsescu a uitat foi din dosar la Realitatea TV

După emisiunea în care președintele Traian Băsescu a făcut afirmația că premierul Victor Ponta a fost ofițer acoperit, Rareș Bogdan a spus, pentru un ziar local că președintele a uitat în platou foi din dosar- "Preşedintele şi-a uitat în studioul Realitatea file din dosarul roşu în care a adus documentele pe care le-aţi văzut în direct", a spus Rareș Bogdan. 

Situație gravă în cazul în care foile ar fi fost secrete

Dacă foile uitate din dosar erau acele documente secrete, președintele cădea sub incidența legii 182 din 2002, care spune că este o divulgare, o scurgere de informaţii secrete, care se pedepseşte prin pierderea calităţii. Situația era extrem de gravă, președintelui i se retrăgea autorizaţia de securitate şi, nemaiavând acces la documente secrete, ar fi trebuit să demisioneze. 

Șova aruncă bomba despre planul Iohannis-Băsescu. Scenariu din PSD

Rareș Bogdan precizează: Nu erau foile secrete, erau cele nesecrete

Însă, realizatorul Rareș Bogdan, contactat de DC NEWS, a declarat că "au fost filele pe care le-am prezentat, cele din mâna mea, și le-am dat cam după zece minute. Emisiunea s-a terminat la și 22, am stat cam opt minute, pe la unu fără un sfert le-am dat. La mine erau filele nesecrete, alea pe care le-am și arătat. Nu erau foile secrete, erau cele nesecrete. I le-am și înapoiat". 

"Traian Băsescu, vulpe bătrână. Nu putem să-l învingem așa"

Rareș Bogdan a adăugat: "Eu, pe Traian Băsescu, îl urăsc de vreo nouă ani, cred că am scris 700 de editoriale împotriva lui, dar nu putem să-l învingem așa. Să-l batem cum trebuie, să-l scoatem din viața politică cum trebuie, e vulpe bătrână". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel