Traian Băsescu, despre Firea: Mămicuță în luna a 8-a. Îi botez copilul

Anca Murgoci / 18 Martie 2015 / 19:49 Salveaza PDF Comentarii

Traian Băsescu și-a schimbat tonul vizavi de Gabriela Firea. Dacă luni era mult mai dur în declarații față de ea, astăzi fostul președinte a avut un ton mai ponderat.

"Problema Gabi Firea are două aspecte. Gabi Firea este o femeie însărcinată în luna a opta. Eu am două fete care au născut trei copii în ultimii doi ani. Știu ce înseamnă o femeie în luna a opta. Încerc să o tratez ca pe o femeie în situația domniei sale. Pe de altă parte, Gabriela Firea este și om politic. În relația cu mine, va trebui să aleagă: vrea să fie mămica în luna opta sau omul politic. Eu îi dau șansa să fie mămicuța în luna a opta. Dacă vrei, îi botez și copilul", a spus miercuri Traian Băsescu.

"Eu am toată disponibilitatea să o tratez pe doamna Firea de la această realitatea care este mult mai umană", a mai zis Traian Băsescu.

Când jurnaliștii i-au spus că și-a schimbat tonul față de Gabriela Firea, fostul președinte a zis: "Dumneai s-a prevalat de calitatea de mămică. Eu nici nu știam în ce lună este însărcinată".

Ce spunea luni Traian Băsescu despre Gabriela Firea 

Suspect în dosarul de şantaj al Gabrielei Vrânceanu Firea, fostul preşedinte Traian Băsescu a acuzat-o, luni, pe senatoarea PSD că a transferat bani, sub formă de împrumuturi, de la Crescent în firmele lui Dan Voiculescu: "Dacă Firica îşi aduce aminte ar fi bine să se spovedească public. (...) Tot doamna Firulescu, asta, a făcut o plângere la CCR împotriva declarațiilor mele și, din câte știu, CCR i-a explicat că președintele este liber să facă orice declarație politică în timpul mandatului și are aceeași libertate ca și parlamentarii".

Replica Gabrielei Firea după declarațiile făcute de Traian Băsescu

"Cât priveşte afirmaţia domnului Traian Băsescu referitoare la faptul că m-aş fi prevalat, în aceste zile, de faptul că urmează să nasc, în scurt timp, îl asigur că nu am pozat niciodată în victimă, am informat doar românii că voi participa la orice fel de audieri, în cazul în care voi fi solicitată, privind activitatea mea de manager în trustul Intact şi că nu mă voi eschiva, nici măcar în situaţia medicală în care mă aflu", a zis Gabriela Firea.

VEZI ȘI: Traian Băsescu, nou atac la adresa Gabrielei Firea

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28