Traian Băsescu, despre cârdăşia dintre Poliţie şi Duduieni. "I-aş destitui pe loc"

Traian Băsescu a comentat, miercuri, imaginile care ilustrează  că ofiţeri aflaţi la conducerea Poliţiei Române s-au întâlnit cu membri ai clanului Duduianu.

"Eu i-aş destitui pe loc. Ministrului Marcel Vela i-aş spune că prafurile aruncate cu poliţia animalelor ca să nu se vadă mizeria pe care o patronează nu ţin. I-aş destitui pe loc. Repet, eu nu spun că nu trebuia să vorbească cu ei şi să impună nişte lucruri. Dar frate, îl citai să vină la Poliţie. Nu mi s-a întâmplat vreodată ca vreun organ al statului să nu mă citeze.

Să vină să spună vă dau un telefon domnul Băsescu, să nu vă vadă lumea. Cum e posibil să dai un asemenea tratament grupurilor de crimă organizate decât dacă eşti de partea lor? O slugărnicie. Arată o relaţie de dependenţă. Mai grav. Trebuie să vă explic dragi infractori că sunt nevoit să fac asta. N-aş face, dar să vedeţi. Dependenţa acestor oameni de clanul Duduianu", a explicat Traian Băsescu miercuri la Adevărul Live.

Fostul președinte consideră că tăcerea  lui  Marcel Vela, arată ca o "înşelătorie". Întrebat dacă în perioada în care a fost preşedinte a primit informaţii despre clanurile interlope din Bucureşti, Băsescu a afirmat că primea astfel de date nu doar de la SRI, ci şi de la Doi şi-un sfert.

"Da, chiar am primit informaţii nu numai de la SRI. De la doi şi-un sfert. Chiar era cu ochii pe ei nu cum face Vela cu degetele în ochi. Am avut ani de linişte, nu şi-au permis să sară calul. Acum după ce s-a desfiinţat doi şi-un sfert, mulţumită domnului Cioloş şi SRI-ul s-a retras din supravegherea clanurilor, se simt foarte liberi şi puternici", a mai adăugat Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel