TRAIAN BĂSESCU A LIPSIT DE LA ZIUA MARINEI 2014, al patrulea an consecutiv după ce în 2010 a fost HUIDUIT

Un obișnuit participant la Ziua Marinei de la Constanța în primul mandat, președintele Traian Băsescu a lipsit în 2014 de la festivitățile desfășurate la malul mării. Din 2010, când a fost huidut pe faleza Cazinoului din Constanța, șeful statului nu a mai participat la evenimentele organizate de Ziua Marinei.

În 2014, Traian Băsescu s-a limitat la transmiterea unui mesaj de Ziua Marinei. În rest, până la această oră, șeful statului nu pare să fi participat la activități publice.

Citește aici mesajul transmis de Traian Băsescu de Ziua Marinei: Traian Băsescu, de Sfânta Maria (15 august): Mesaj cu dublă semnificație

Băsescu, atitudini diferite față de Ziua Marinei în cele două mandate

În primii șase ani ca președinte, Traian Băsescu a lipsit doar de două ori de la Ziua Marinei, în 2005, și 2009. După ce în 2010 a fost huiduit, șeful statului a evitat să mai participe la festivitățile organizate la 15 august pe faleza Cazinoului din Constanța.

Mănăstirile, alternative pentru faleza din Constanța

În 2005, la prima Zi a Marinei ca președinte, Traian Băsescu a mers la Mănăstirea Putna. În 2006, 2007 și 2008, șeful statului a fost prezent la Constanța de Ziua Marinei. 

În 2009, președintele a preferat Mănăstirea Tismana, din Gorj, pentru ziua de 15 august. 

După ce în 2010 a fost huiduit, Traian Băsescu nu a mai apărut la festivitățile organizate la Constanța de Ziua Marinei.

"Era şi ziua soţiei şi am tot fost la Ziua Marinei. Știu programul pe dinafară, ştiu când vin scafandrii, când vin vedetele, când vin fregatele. Le-am învăţat", și-a explicat președintele absența din 2011.

Vezi și: Traian Băsescu explică de ce a lipsit de la Ziua Marinei. Vezi aici motivele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel