Traian Băsescu, de Sfânta Maria (15 august): Mesaj cu dublă semnificație

TRAIAN BASESCU
TRAIAN BASESCU

De Sfânta Maria (15 august), Traian Băsescu a transmis un mesaj românilor.

"Ziua de 15 august este o zi cu dublă semnificație pentru poporul român, prăznuim 'Adormirea Maicii Domnului' și, în același timp, serbăm Ziua Marinei Române. În primul rând, le transmit tuturor românilor care își sărbătoresc astăzi ziua onomastică gândurile mele bune însoțite de cele mai calde urări de sănătate și împliniri alături de cei dragi!", se arată într-un comunicat al Președinției remis vineri AGERPRES.

Șeful statului reamintește că în aceeași zi comunitatea navală românească — marinari militari și civili deopotrivă, constructori navali și lucrători portuari — sărbătorește Ziua Marinei Române.

"În semn de prețuire și respect pentru înaintași, se cuvine ca, acum, la ceas aniversar și comemorativ, să aducem un pios omagiu tuturor celor care și-au dedicat viața acestei profesii și care s-au jertfit pentru gloria pavilionului tricolor. Cu prilejul Zilei Marinei Române, doresc, totodată, să le transmit tuturor celor care profesează în domeniile cu specific naval sau sunt alături de aceștia, familiilor lor, multă sănătate, bucurii și realizări în activitatea viitoare. Protectoarea marinarilor români, Sfânta Fecioară Maria, să vă însoțească și să vă ocrotească, oriunde veți fi! La mulți ani și bun cart înainte!", se mai arată în mesajul președintelui Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel