Traian Băsescu a câștigat procesul cu Sorin Roșca Stănescu și trebuie să primească 100 de lei daune

Traian Băsescu a câștigat procesul pe care i l-a intentat lui Sorin Roșca Stănescu, după ce acesta a afirmat că fostul președinte ar fi primit mită pentru susţinerea proiectului de la Roşia Montană. Sorin Roșca Stănescu este obligat să îi plătească lui Traian Băsescu o despăgubire morală simbolică, în valoare de 100 de lei.

Decizia Judecătoriei Sectorului 2 nu este definitivă și poate fi contestată cu apel.

"Admite, în parte, cererea formulată de reclamantul Băsescu Traian în contradictoriu cu pârâtul Roşca-Stănescu Sorin Ştefan. Obligă pârâtul să achite reclamantului suma de 100 lei, cu titlu de despăgubiri civile simbolice pentru repararea prejudiciului moral cauzat reclamantului. Cu drept de apel, în termen de 30 zile de la comunicare", a decis Judecătoria Sectorului 2.

În prezent, Sorin Roşca Stănescu se află în penitenciar, unde execută pedeapsa de doi ani şi patru luni de închisoare cu executare, primită în octombrie 2014, în dosarul cunoscut sub numele de "Rompetrol".

În noiembrie 2013, Traian Băsescu l-a dat în judecată pe Sorin Roşca Stănescu, după ce fostul senator PNL a spus despre fostul preşedinte că ar fi primit mită pentru susţinerea proiectului minier de la Roşia Montană.

Vezi și: Rareș Bogdan, cu lacrimi în ochi: Roșca Stănescu era invitat la "Jocuri de Putere" în ziua condamnării

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel