TRAGIC. Ultimele cuvinte ale copilului înecat în Dunăre către mama sa

Detalii cutremurătoare ies la iveală despre tragedia de la Cernavodă. Inițial, bilanțul morților a fost: "trei adulți și doi copii". Dar o mamă și-a auzit copilul strigând-o înainte de a muri. Se afla și el în mașina care a plonjat în Dunăre. În cinci secunde, mașina a fost înghițită de ape. Până la mal erau 300 de metri. Soarta nu le-a dat nicio șansă celor aflați în mașină. La volan era un bărbat care nu avea carnet. 

O familie întreagă şi-a pierdut viaţa, duminică seara, după ce maşina în care se afla a plonjat în canalul Dunăre-Marea Neagră. În prima fază au fost găsite cinci persoane: o fată de 5 ani, un băiat 10 ani, o tânără de 24 de ani, un tânăr de 19 ani şi şoferul în vâstă de 44 de ani.

În urma sesizării dispariţiei unei alte persoane, scafandrii ISU Dobrogea au făcut căutări şi după câteva ore au scos la suprafaţă şi corpul neînsufleţit al unui copil de 9 ani. Copilul a vorbit cu mama lui cu doar câteva clipe înainte de a muri.

Femeia a povestit, printre lacrimi, la România Tv: "Mi l-a cerut la telefon pe fratele mai mare. M-a strigat de două ori: mamă, mamă şi mi-a închis telefonul şi nu am mai putut să vorbesc cu el. A fost ultima oară când l-am auzit. Am vorbit cu el chiar în timp ce s-a întâmplat. Vocea băieţelului o să rămână în urechea mea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel