TRAGIC. A fost omorât cu sânge rece chiar de leii pe care îi salvase

Un ecologist a fost omorât chiar de animalele pe care le salvase.

Un ecologist din Africa de Sud a fost omorât de leii pe care îi salvase atunci când erau pui și pe care i-a îngrijit până acum, scrie The Guardian. West Mathewson, în vârstă de 69 de ani, își iubea cei doi lei ca pe proprii săi copii. El se plimba cu animalele atunci când acestea au devenit agresive și l-au atacat. Bărbatul nu a avut timp să reacționeze pentru că totul a fost spontan, spune familie sa. Totul s-a întâmplat sub privirile neputiincioase ale soției sale.

Cunoscut sub numele de „Unchiul Vest”, Mathewson crescuse leii de când erau pui și era obișnuit să interacționeze cu ei. Soția sa ar fi încercat să le distragă atenția felinelor pentru a-l salva, dar nu a reușit. Leii au fost ulterior tranchilizați și mutați într-un centrul special pentru specii pe cale de dispariție. Cel mai probabil, vor fi eliberate în sălbăticie.

Totuși, se pare că nu este prima dată când felinele atacă un om. În 2017, cei doi lei au scăpat din cuștile lor și au ucis un bărbat care lucra la o proprietate vecină. Mathewson a declarat atunci că leii nu sunt agresivi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel