Tragedii pe litoral. ISU: Viata e frumoasă, merita trăită responsabil! O imagine care vorbește de la sine

Foto: ISU Constanța
Foto: ISU Constanța

Reprezentanții ISU Constanța trag un semnal de alarmă și fac un apel la responsabilitate din partea turiștilor care ajung pe litoral. 

Autoritățile de la malul Mării Negre se confruntă zi de zi cu persoane aflate la un pas să își piardă viața. Tocmai de aceea ISU Constanța face un apel la responsabilitate. 

”O imagine care vorbește de la sine. Una dintre familiile distruse, paramedici care, după zeci și zeci de minute în care au luptat să salveze o viață, pleacă capul în fața neputinței.

Numai în acest week-end pompierii paramedici cu ambulanțe SMURD, șenilate, echipaje medicale cu ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță, scafandrii inspectoratului, un echipaj aero-medical, salvamari, au depus eforturi susținute pentru căutarea/salvarea/acordarea primului ajutor medical pentru 17 persoane aflate în pericol de înec pe litoralul românesc.

Din păcate, doi bărbați au decedat!

Este o imagine pe care, din păcate, am văzut-o din ce în ce mai des. Nu trebuie decât sa fim atenți la steagurile arborate de către salvamari, sa le ascultăm sfaturile când ne spun să nu intrăm în mare sau când spun să nu ne îndepărtăm.Totul depinde numai de noi!!! Haideți sa fim responsabili!! Atunci când încercăm să facem acte de teribilism singura imagine pe care trebuie să o avem în fața ochilor este aceea a copiilor /părinților /prietenilor noștri care rămân în urmă.

Viata e frumoasa, merita trăită responsabil!”, au scris reprezentanții ISU Constanța pe pagina lor de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel