Tragedie pentru Cafu: Fiul fostului mare jucător brazilian a făcut infarct

Fiul fostului mare jucător brazilian Cafu a decedat în urma unui infarct, la doar 30 de ani.

Danilo Feliciano de Moraes, fiul lui Cafu, fostul mare fotbalist brazilian, dublu campion mondial cu selecţionata "auriverde", a încetat din viaţă în urma unui infarct în timp ce disputa un meci de fotbal.

Conform cotidianul Folha de Sao Paulo, citat de agenţia spaniolă EFE, fiul lui Cafu, în vârstă de 30 de ani, a suferit un atac cardiac în timp ce juca fotbal la domiciliul familiei, la Barueri, regiune metropolitană a oraşului Sao Paulo.

După cum susţine publicaţia, care a citat surse din cadrul familiei, fiul lui Cafu jucase fotbal timp de zece minute împreună cu prieteni şi membrii ai familiei, când i s-a făcut rău. Danilo a fost transportat de urgenţă la spitalul Albert Einstein, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

În urmă cu patru ani, conform aceleaşi publicaţii, el suferise un alt infarct tot în timp ce juca fotbal cu familia. El s-a aflat atunci sub observaţie mai multe zile şi s-a recuperat.

Cafu a fost considerat unul dintre cei mai buni fundaşi laterali dreapta din istorie, cucerind titlul de campion mondial în SUA (1994) şi Coreea de Sud şi Japonia (2002).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel