Tragedie pe şosea. Copil de 5 ani, mort într-un accident

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook DSU
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook DSU

Un copil în vârstă de 5 ani a murit, sâmbătă, într-un accident în care au fost implicate două mașini, una dintre ele fiind proiectate într-o casă, produs în localitatea Decea, județul Alba. Alte șase persoane rănite au fost transportate la spital.

Potrivit ISU Alba, accidentul a avut loc în localitatea Decea. În accident au fost implicate două autoturisme, una dintre ele lovind un stâlp și o casă. În una dintre mașini se aflau trei adulți și un copil de cinci ani, care la sosirea echipajelor se afla în stop cardiorespirator. Medicii i-au făcut manevre de resuscitare, însă fără succes. Doi dintre cei trei adulți au refuzat transportul la spital.

Autoturismul în care se aflau aceștia a acorșat o altă mașină, în care se aflau doi adulți și doi copii, care au fost duși la Compartimentul de Primire a Urgențelor din Aiud.

„Autoturismul a acroșat și casa din vecinătatea stâlpului. Casa era locuită de o persoană de aproximativ 84 de ani. Aceasta va fi transportată la CPU Aiud deoarece prezintă TCF și puseu hipertensiv”, au mai transmis reprezentanții ISU Alba. La fața locului au intervenit cinci echipaje ale ISU Alba și ale Serviciului Județean de Ambulanță, dar și elicopterul SMURD. Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel