TRAGEDIE pe linia 41. Bărbat accidentat mortal de tramvai

Tragedie pe linia de tramvai 41, în zona Crângaşi. 

'Astăzi, 18.09.2020, în jurul orei 16:00, un tramvai din linia 41, care circula pe Şoseaua Virtuţii, pe sensul spre terminalul Ghencea, a accidentat o persoană care traversa prin loc nepermis, între staţiile Piaţa Crângaşi şi Pod Ciurel. Din această cauză, circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată', conform informaţiilor de pe site-ul STB.

Pentru preluarea călătorilor din zonă, STB SA a înfiinţat o linie navetă de autobuze, care funcţionează între terminalele Ghencea şi Piaţa Presei. La locul accidentului sunt prezente echipajele de la Poliţie şi Ambulanţă. Cazul va fi cercetat de către organele de poliţie, precizează reprezentanţii societăţii.

Ce a anunţat poliţia

„În jurul orei 16.00, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Virtuții. Din primele date, conducătorul tramvaiului liniei 41, care se deplasa pe Șos Virtuții, dinspre Crângași către Lujerului, în zona Pod Ciurel, a accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 50-60 ani. În urma impactului, victima a decedat la fața locului”, anunță Brigada Rutieră.

Potrivit polițiștilor, vatmanul a fost testat din punct de vedere al alcoolemiei, rezultatul fiind 0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel