TRAGEDIE! Militar găsit spânzurat în subsolul unui bloc

Un militar a fost găsit spânzurat în subsolul unui bloc. 

El avea 40 de ani și a fost găsit mort în subsolul unui bloc. Ar fi avut probleme la serviciu și în familie. 

Bărbatul care avea 40 de ani a fost găsit spânzurat în subsolul unui bloc de pe Bulevardul Spiru Haret din municipiul Buzău unde locuia în chirie, împreună cu familia.

[citeste si]

Sâmbătă după-amiază, Teodor P. și-a anunțat socrul că va coborî până în subsol pentru a duce câteva borcane. După un timp, văzând că nu se mai întoarce, socrul său mers după el, însă l-a găsit spânzurat de o conductă din boxă.

”S-a plâns că-l umilește comandantul. Zicea tot timpul: „De ce mă trimite numai pe mine în misiune?". Eu i-am spus că nu trebuie să se dea bătut. Șeful zice, tu mergi mai departe. Nu se face așa ceva, doar din atât. Cred că a fost laș aici. Au trecut și peste mine zece comandanți, dar mi-am văzut de treabă. Dar e posibil să fie și altceva. Mai erau și certuri în familie. Ziceți-mi mie o familie în care nu sunt certuri. I-am și spus, dacă nu se mai poate în familie, tu într-o parte, ea într-o parte, dar a zis că nu vrea, că el ține la fată.”, a povestit socrul bărbatului.

Bărbatul era subofiţer la unitatea militară de transmisiuni din cadrul Diviziei 2 Infanterie ”Getica”. Era căsătorit cu o avocată şi avea o fetiţă de cinci ani.

Poliţia a deschis, conform procedurii, dosar penal pentru moarte suspectă, cel mai probabil o ancheta urmând a fi preluată de Parchetul Militar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel