Tragedie la Tuzla. Un bărbat a murit după ce o placă de beton a căzut peste el

Sursă foto: Unsplash, autor:  David Tomaseti
Sursă foto: Unsplash, autor: David Tomaseti

Un bărbat a murit după ce o placă de beton a căzut peste el.

Un bărbat a murit miercuri, 23 martie, în timp ce demola o anexă în localitatea Tuzla, județul Constanța, după ce o placă de beton a căzut peste el.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că, în timp ce efectua activități de demolare a unei anexe, peste un bărbat ar fi căzut o placă din beton. Conform polițiștilor, este vorba de un bărbat de 47 de ani.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și unul al Serviciului de Ambulanță. Bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, astfel că medicii au declarat decesul acestuia.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar de cercetare penală.

Citește și / Date de ultimă oră despre concentrațiile de monoxid de carbon în zona României

Miercuri, 23 martie, a fost publicată o analiză cu privire la concentrațiile de monoxid de carbon în zona României.

„Noile date puse la dispoziție în această dimineață de rezultatele măsurătorilor specialiștilor în meteorologie și mediu indică valori normale ale concentrațiilor de monoxid de carbon pentru perioada următoare”, a transmis Guvernul României.

Analiza este bazată pe informațiile furnizate de Serviciul de Monitorizare a Atmosferei Copernicus. Începând de miercuri, 23 martie, circulația aerului va fi predominant dinspre nord-vest-nord spre sud-est-sud, potrivit Autorității Naționale de Meteorologie.

Datele specialiștilor contrazic speculațiile cu privire la existența unui nor toxic deasupra României, în aceste zile.

Administrația Națională de Meteorologie și Agenția Națională pentru Protecția Mediului continuă să monitorizeze calitatea aerului și să transmită, în timp real, date credibile privind rezultatele măsurătorilor, a mai precizat Guvernul.

Datele furnizate de CAMS (Serviciul de Monitorizare a Atmosferei Copernicus) arată că, în următoarele zile, deasupra României, concentrațiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate. Totodată, având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie, astăzi în estul și în sud-estul României, circulația aerului se va realiza predominant dinspre nord și nord-est spre sud, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Dobrogea și în nordul, centrul și estul Munteniei, unde rafalele vor fi în general de 45...55 km/h. În restul teritoriului, circulația aerului se va realiza predominant din sector nord-vestic și vestic, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate, cu precădere în regiunile centrale.

Din seara zilei de miercuri, circulația aerului se va realiza predominant dinspre nord-vest – nord spre sud-est – sud. În intervalul menționat, în zona de interes nu se vor semnala precipitații, exceptând ziua de 25 martie, când acestea își vor face apariția pe arii restrânse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel