Tragedie la Costinești. Un băiat de aproximativ 16 ani a murit în mare

Tragedie la Costinești. Un băiat de aproximativ 16 ani a murit în mare / Foto: Captură video Realitatea Plus
Tragedie la Costinești. Un băiat de aproximativ 16 ani a murit în mare / Foto: Captură video Realitatea Plus

Un adolescent de aproximativ 16 ani a murit în mare, la Costinești.

Un adolescent de aproximativ 16 ani a murit în mare. Tânărul fost scos din apă inconștient, iar medicii de la ambulanță nu l-au mai putut salva, transmite Realitatea Plus. Din primele informații, acesta s-ar fi aruncat în mare să facă baie, dar s-a lovit cu capul de o piatră. 

Tragedia a avut loc pe plajă, în stațiunea Costinești. Tânărul ar fi vrut să facă baie, dar atunci când s-a aruncat în mare s-ar fi lovit cu capul de o piatră. Lovitura i-a fost însă fatală. Martorii au sunat la 112, dar după zeci de minute de manevre de resuscitare, medicii tot nu au reușit să-l salveze.

"Pacientul de la Costinești a fost găsit în stop cardio-respirator. Reprezenta un traumatism cranian grav. S-a efectuat resuscitarea, dar din păcate în urma protocolului pacientul a fost declarat decedat.", a declarat Claudia Tătărici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Constanța.

Băiatul nu a fost încă identificat și nu se știe dacă a venit la mare însoțit sau dacă era singur. Oamenii legii continuă încă cercetările pentru a afla cine este victima și cum s-a produs cu exactitate tragedia. 

VEZI ȘI: Un copil de 12 ani s-a înecat într-un canal de irigații. Tragedie în comuna Cetate din Dolj

Un băiat de doar 17 ani a murit înecat la centrul termal din Balotești

În urmă cu câteva luni un băiat de 17 ani a murit înecat la centrul termal din Balotești. El se află acolo alături de unchiul său. În ciuda eforturilor medicilor, s-a constatat decesul adolescentului. Băiatul era din Dragomirești Deal, județul Ilfov. 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru stabilirea cu certitudine situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

Inițial, Inspectoratul de Poliție al județului Ilfov a fost sesizat de către angajații centrului termal din Balotești, cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat. Medicii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe băiat.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență, în cauză fiind identificată victima, respectiv un adolescent, în vârstă de 17 ani, care era împreună cu unchiul său la respectivul centru de recreere. Echipajul medical prezent la fața locului a efectual manevre de resuscitare pentru salvarea băiatului, dar fără succes. 

Nu este prima tragedie petrecută aici. În 2016, o fetiță de doar 7 ani a ajuns la spital după ce a fost salvată de angajații centrului termal. ”Personalul Therme București a intervenit imediat cu manevre specifice, iar ulterior aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD în stare de conștiență și transportată la un spital din București.” transmiteau atunci reprezentanții centrului din Balotești. La spital a ajuns și un tânăr de 30 de ani, care s-a operat de urgență după ce s-a tăiat pe un tobogan. ”M-am dat într-un tobogan de două persoane. La aterizare m-am lovit de marginea toboganului şi m-a tăiat pe picior. Am o tăietură de şase centimetri, până la os şi două ligamente rupte” spunea el atunci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel