Tragedie la Caracal. Mama Luizei: Tatăl meu a fost umilit de procurorii DIICOT

Mama Luizei, fata dispărută acum trei luni şi jumătate la Caracal şi pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că ar fi ucis-o, a mărturisit la Antena 3 că tatăl ei a fost umilit de procurorii de la DIICOT după ce a picat testul poligraf. În plus, aceasta a afirmat că anchetatorii nu au făcut deloc progrese în căutarea Luizei, până acum. 

"Tatăl meu a picat testul poligraf, m-a chemat domnul procuror pe mine singură apoi şi mi-a zis că tatăl meu este un mare mincinos. Mi-a vorbit foarte urât. Tatăl meu a fost foarte umilit de domnul procuror. Nu ne-a arătat niciodată ce era la dosar, mereu ni se zicea că nu există nicio pistă. Intram veseli acolo şi mereu ieşeam cu răspunsuri negative. Ne spunea că o să ne anunţe când are o pistă sigură. De trei luni şi jumătate am tot primit răspunsul ăsta", a spus mama Luizei. 

O singură pistă în aproape patru luni de anchetă

"Ne-a trimis la un moment dat un filmuleţ cu fiica mea, înainte să urce în maşina criminalului. Domnul procuror ne-a spus că de când a ajuns fata mea acolo şi până s-a urcat în maşină au trecut cinci maşini. Se vede fiica mea cum vine spre locul unde s-a urcat în maşină, vorbeşte la telefon, iar în dreptul unui magazin de anvelope mai este o doamnă. Fiica mea trece de doamnă, dar apoi nu se mai vede pe filmare. E de pe 14 aprilie, ziua dispariţiei. Nu mi-a arătat şi maşinile care au trecut pe acolo. Mi-a zis că într-o oră şi jumătate au trecut cinci maşini pe acolo. A zis că nu poate să vadă numerele la maşini, iar în termen de câteva zile, mi-a zis dânsul că va încerca la Bucureşti să mărească numerele, să le vadă concret. Asta mi-a zis acum trei săptămâni. Singurul răspuns concret ăsta a fost, dar a rămas negativ, nu a reuşit. Dl Vasilescu era, nu mă feresc", a mai declarat mama Luizei la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel