Tragedie la Bistrița. Adult și copil de 3 ani, în stop cardio-respirator după ce au căzut într-o scară

Un copil de trei ani și un adult au rămas inconștienți și au intrat în stop cardio-respirator după ce au căzut într-o scară a unui bloc de locuințe din Bistrița. 

Un copil de numai trei ani și un adult au căzut în casa scării unui bloc de locuințe din Bistrița. Cele două persoane au rămas inconștiente. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje medicale. 

”Două persoane sunt căzute pe casă scării (un minor în vârstă de aprox 3 ani și un adult). Afirmativ inconștiente. Intervin echipajul de terapie intensivă mobilă, echipaj cu medic de la SAJ si echipaj de prim ajutor SMURD”, au precizat presei reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud. 

Găsiți în stop cardio-respirator

Medicii i-au găsit pe cei doi în stop-cardiorespirator.

”Din fericire, copilul a fost scos din stop cardio-respirator. Organismul acestuia a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate, a fost stabilizat si transportat cu funcții vitale la UPU-SMURD Bistrița”, conform ISU Bistrița-Năsăud. 

Pentru bărbatul în vârstă de aproximativ 60 de ani s-a aplicat în continuare protocolul de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de medici bărbatul a decedat. 

Polițiștii au deschis o anchetă 

Polițiștii sosiți la fața locului au deschis o anchetă pentru a vedea exact cauza producerii accidentului.

”În această seară, în jurul orei 21.00, a fost sesizat prin 112 faptul că două persoane au căzut de la înălțime. Conform primelor date, un copil în vârstă de 3 ani și un bărbat în vârstă de 62 de ani, ambii din Bistrița, au căzut pe casa scării, de la etajul al doilea al blocului în care locuiau”, susține IPJ Bistrița-Năsăud. 

Copilul va fi operat de urgență

”Copilul în vârstă de 3 ani, care în această seară a căzut împreună cu bunicul său pe casa scării, într-un bloc din municipiul Bistriţa, a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe în stare foarte gravă. Prezintă un traumatism craniocerebral şi multiple leziuni, urmând să intre în sala de operaţie”, susține Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgențe Bistrița-Năsăud. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel