Tragedie la Bistrița. Un copil de 14 ani, înjunghiat mortal

Un băiat de 14 ani a fost atacat, vineri, cu un cuţit, lângă o cale ferată din Bistrița. La întreagă scenă a asistat sura acestuia  de doar 8 ani. 

Potrivit ultimelor informații, totul a pornit  de la nişte şicanări. Băieţelul a vrut să fugă la un moment dat de cei patru tineri, însă a fost prins din urmă de un băiat de 14 ani şi înjunghiat fără milă în inimă şi gât.

Speriată, sora tânărului  a început să ţipe după ajutor. La faţa locului a ajuns imediat un echipaj de urgenţă, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic şi s-a constatat decesul. Potrivit România TV, poliţiştii au deschis o anchetă şi se pare că agresorii ar fi un tânăr de 18 ani şi trei minori.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Marius Rus, în urma unui apel primit la 112 în jurul orei 11.00, la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD care l-a găsit pe copilul de 14 ani în stare de inconştienţă.

El a precizat că băiatul avea o plagă înjunghiată în stern, care era destul de adâncă, iar medicii au încercat să îl resusciteze, însă fără rezultat, băiatul fiind declarat decedat.

Cei patru tineri au fost reţinuţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel