Tragedie Kemerovo. Bilanțul final al incendiului: 60 de morți

În urma incendiului din Kemerovo, unde inițial s-au anunțat 64 de decese, majoritatea copii, Comisia de Investigații din Rusia a declarat că de fapt ar fi 60 de decedați.

Investigațiile la locul tragediei din Kemerovo, luându-se în calcul rapoartele privind persoanele dispărute în urma incendiului, precum și concluziile experților criminaliști au permis anchetei să determine numărul exact de decese, acesta fiind 60, potrivit Unimedia, citând surse din Rusia.

Identitatea tuturor victimelor

Anchetatorii au primit, de asemenea, concluziile examinărilor genetice pentru cei uciși în foc și a fost stabilită identitatea tuturor morților. Organele legale abilitate au emis deocamdată permise pentru înmormântarea a 37 de persoane, celelalte corpuri neînsuflețite fiind încă sub investigație medico-legală.

8 persoane în curse de judecare

Amintim că tragicul incendiu din mall-ul din Rusia „Zimniaya Vișnya” din orașul Kemerovo, situat în sud-vestul Siberiei, s-a produs la data de 25 martie 2018. În total, opt persoane sunt în prezent trimise în judecată în legătură cu producerea incendiului. Guvernatorul provinciei Kemerovo și-a dat demisia și este așteptat să compară în fața tribunalului ca martor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel