Tragedie în Vaslui. Tată a 10 copii, mort într-un accident. ”Amândoi își fac casă. Și ăsta de pe asfalt, și cel de la spital”

Tragedie în Vaslui. Tată a 10 copii, mort într-un accident / Foto: Pixabay
Tragedie în Vaslui. Tată a 10 copii, mort într-un accident / Foto: Pixabay

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Vaslui, tată a 10 copii.

Tragedie fără margini în județul Vaslui. Un bărbat a murit și alți doi au fost răniți grav, după un accident care a avut loc luni pe un drum județean, transmite PRO TV.  Bărbatul de 52 de ani care și-a pierdut viața era tatăl a 10 copii. Omul muncise mai mulți ani în străinătate, iar acum își construia o casă pentru familia sa. Își dorea mult să rămână alături de cei dragi, în România, dar a sfârșit mort într-un accident de mașină. 

Accidentul a avut loc în comuna Dragomirești, pe Drumul Județean 243. Din primele informații, se pare că un tânăr care conducea o mașină cu volan pe dreapta nu ar fi acordat prioritate la ieșirea de pe un drum lateral și a fost izbit în plin de o autoutilitară care circula regulamentar. În mașina care a provocat tragedia se afla și tatăl celor 10 copii.

 

”Amândoi își fac casă. Și ăsta de pe asfalt, și cel de la spital”

”Vinovată e mașina mică, nu a acordat prioritate, mașina mare a mers normal. El a ieșit în fața lui și l-a umflat imediat. Îs o familie de oameni necăjiți. Au muncit prin străinătăți. Amândoi își fac casă acum. Și ăsta de pe asfalt, și cel de la spital.”, a povestit un localnic, martor al accidentului.

Bărbatul era pasager în acea mașină și a fost grav rănit. A fost scos din mașină de localnici, dar în pofida eforturilor medicilor, a murit. 

”Victima era scoasă din mașină, pe șosea, în stop cardiorespirator. Când am ajuns, am preluat resuscitarea. Din păcate, la ora 10 s-au întrerupt manevrele, pacientul nu avea semne compatibile cu viața.”, a declarat dr. Andrei Constantin, SMURD Vaslui.

Revolta localnicilor

Localnicii spun că în intersecția în care s-a petrecut tragedia au mai avut loc și alte accidente. Potrivit lor, acolo ar trebui amplasat un limitator de viteză.

”Au mai fost aici accidente, dar mai mici. Viteză, trebuie indicator, limitator de viteză. Acolo se intră în sat, la 300 metri ieși din sat. Trec pușcă, neatenție, volan pe dreapta și viteză.”, a spus un localnic.

”A avut viteză, dacă se respecta viteza, nu se întâmpla așa. Nu avea cum, normal ar trebui să facă primăria, să încetinească viteza. Ei trec cu 100 la oră. Primăria să facă o limită de viteză.”, a spus un alt localnic.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz și urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel