Tragedie în Rusia: 15 morți după un incendiu la o cafenea. Totul ar fi pornit de la folosirea unui lansator de rachete de semnalizare într-un conflict între clienți

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Treisprezece persoane au murit într-un incendiu izbucnit într-o cafenea din oraşul rus Kostroma, situat la circa 300 de kilometri distanţă de Moscova, au anunţat sâmbătă autorităţile locale, transmite Agerpres, care citează AFP.

 

 

Potrivit primelor informaţii, incendiul a făcut 15 victime, a anunţat guvernatorul regiunii cu acelaşi nume, Serghei Sitnikov, pe reţeaua socială Telegram.

Incendiul, declanşat în cafeneaua Poligon în noaptea de vineri spre sâmbătă, a fost stins la începutul dimineţii, a menţionat guvernatorul, care a adăugat că cinci persoane au fost rănite.

Potrivit serviciilor de urgenţă, flăcările au cuprins o suprafaţă de 3.500 m2.

Agenţia RIA, care a citat o sursă din poliţie, a transmis că 250 de persoane au fost evacuate din clădirea în care a izbucnit incendiul. 

Potrivit Rador, incendiul ar fi putut fi provocat de folosirea unui lansator de rachete de semnalizare sau a unui pistol de semnalizare, în timpul unui conflict, a declarat pentru Interfax surse aflate la locul incidentului. Numărul victimelor incendiului izbucnit într-o cafenea în oraşul Kostroma, din Rusia, a crescut la 15 morţi, anunţă Direcţia Generală din regiunea Kostroma a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă.

"Versiunea principală acum este utilizarea greşită a pirotehnicii sau măsurile de autoapărare excesive, la care s-a recurs într-un conflict intern. Unul dintre cei implicaţi în conflict ar fi folosit un pistol de rachete de semnalizare, ceea ce ar fi putut provoca declanşarea unui incendiu", a specificat sursa agenţiei. Un dosar penal a fost iniţiat pentru comiterea unei infracţiuni în temeiul părţii 3 a Articolului 109 din Codul Penal al Federaţiei Ruse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel