Tragedie în Dolj. Un bărbat şi-a înjunghiat familia, după care a incendiat casa

Un bărbat cu probleme psihice şi-a înjunghiat şi apoi și-a incendiat soţia şi cele două fiice. Toate dormeau în aceeaşi cameră, iar bărbatul a dat pur şi simplu foc locuinţei, potrivit rtv.net.

Pompierii au fost sesizaţi, duminică dimineaţa, în jurul orei 5.00, că o locuinţă a luat foc. Potrivit primelor informaţii, un bărbat cu probleme psihice şi-a înjunghiat soţia şi fiicele şi apoi a incendiat locuinţa.

"La ora 5.21, duminică dimineaţa, am fost anunţaţi de izbucnirea unui incendiu, în comuna Leu, judeţul Dolj. La faţa locului s-a deplasat detaşamentul de pompieri Craiova cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Ajunşi la faţa locului, au constatat că incendiul se manifesta la două dormitoare din cele cinci ale locuinţei. Au luat măsurile de întrerupere a energiei electrice. Un bărbat le-a spus pompierilor că s-ar putea să fie cineva în casă. Atunci au pătruns prin flăcări şi au găsit în dormitor trei victime, cu vârstele 33, 12 si 15 ani. Din primele cercetări rezultă ca şi cauză probabil de incendiu un foc deschis în spaţii închise", a declarat, la România TV, Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt ISU Dolj.

[citeste si]

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla cu exactitate cum s-a produs această tragedie.

Bărbatul, care are arsuri pe circa jumătate din suprafața corpului uremază să fie transportat sub pază la Spitalul de Arși din București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel