Tragedie în Bârlad. O mamă şi fetiţa ei au fost găsite moarte într-un apartament

O tânără  în vârstă de 31 de ani şi fetiţa ei de patru ani au fost găsite moarte, sâmbătă  seară, în apartamentul în care locuiau, în Bârlad.

Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut de soţul tinerei, respectiv tatăl fetiţei, care s-a întors acasă şi nu a mai putut intra în casă pentru că uşa era încuiată pe interior, iar cheia era încă în butuc.

Astfel, pompierii din cadrul Detaşamentului Bârlad s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială pentru a deschide uşa.

"Detașamentul de pompieri Bârlad intervine cu o autospecială de stingere cu modul pentru deblocare, pe strada Vasile Pârvan,  bloc FEPA 1 pentru deblocarea ușii unui apartament,  acolo unde nimeni nu răspundea la ușă.

La sosirea echipajului de intervenție, din apartament a fost perceput un miros înțepător se gaz. După deblocarea ușii, în locuință au fost găsite două persoane în stare de inconștiență.

Membrii echipajului, toți cu pregătire de paramedici au început manevrele de resuscitare, între timp, comandantul de echipaj solicitând în sprijin mai multe ambulanțe.

La fața locului au fost deplasate două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad, membrii celor două echipaje continuând manevrele de resuscitare.

Din nefericire, cele doua victime, o femeie în vârstă de 31 ani și o fetiță în vârstă de patru ani, au fost declarate decedate. Cercetările privind cauzele și circumstanțele producerii celor două decese sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens", se arată într-o informare a pompierilor.

Poliţiştii din Bârlad au deschis o anchetă, în timp ce trupurile neînsufleţite ale tinerei mame şi fetiţei sale au fost duse la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel