TRAGEDIE în Alba. O fetiță de 3 zile a murit după ce s-a înecat cu lapte

Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay

O fetiță de doar trei zile a murit după ce s-a înecat cu lapte. 

Fetița de trei zile a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe secția de primiri urgențe a Spitalului Județean din Alba Iulia.

Micuța a fost preluată de ambulanță dintr-o localitate din Zlatna și dusă de urgență la spital, după ce s-a înecat cu lapte în timpul hrănirii. 

La UPU, bebelușul a fost intubat și ventilat. Din cauza stării grave, transferul său la maternitatea din Sibiu sau Târgu Mureș n-a putut fi realizat, scrie alba24.ro.

La scurt timp, a fost constatat decesul.

Reprezentanții spitalului, precizări 

„O pacientă în vârstă de 3 zile a fost adusă de ambulanță în serviciul UPU la ora 18:36 pentru respirație dificilă afirmativ, apărută după alimentarea cu lapte. Starea bebelușului a fost gravă din momentul sosirii în Unitatea de Primiri Urgențe, fiind intubat și ventilat mecanic.

S-a luat legătura cu centrele universitare, iar cazul a fost acceptat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Deși s-au oferit toate îngrijirile medicale de specialitate necesare, starea pacientei s-a degradat, suferind multiple stopuri cardio-respiratorii. La sosirea echipajului din județul Mureș starea pacientei era atât de gravă, încât nu a putut fi transportată. Decesul a fost declarat la ora 02:00”, au transmis reprezentanții spitalului printr-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel