Tragedie evitată la secundă. Mărturie ȘOCANTĂ: Trenul era plin ochi

Trenuri - gara - CFR
Trenuri - gara - CFR

Doar hazardul a făcut ca astăzi România să nu aibă o tragedie uriașă pe calea ferată.

Două trenuri, unul care venea la Timișoara de la București și altul care pleca de la Timișoara spre Bucuresti, au ajuns față în față, dupa ce unul dintre ele a pătruns pe aceeași linie.

Mai exact, trenul care venea la Timișoara dinspre București a depășit semnalul de ieșire pe poziție de oprire, acest lucru însemnând că a intrat pe culoarea roșie a semaforului. Locomotiva și primul vagon a apucat să intre pe aceeași linie pe care circula din sens opus celălalt tren.

Din fericire totul s-a întâmplat la ieșire din gara Cavaran din județul Caraș- Severin, iar trenurile nu aveau viteză astfel că au reușit să oprească față în față la aproximativ 100 de metri unul de celălalt, scrie Opinia Timișoarei.

O concurentă de la Masterchef a povestit că se afla într-unul dintre trenuri. 

"Astăzi îngerul meu păzitor a avut treabă - a fost pe fază și a ferit să se întâmple o tragedie: trenul în care dormeam dusă și care plecase de la București spre Timișoara era să se ciocnească de un alt tren undeva între Caransebeș și Lugoj. Au reușit să se oprească la vreo 200 m. Când m-am trezit și dumirit, locomotivele încă se uitau ochi în ochi pe o linie unică. Cablurile de la semnale sunt cu siguranță foarte valoroase. NB: Trenul era plin ochi!", a scris Flavia Meterez pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel