Tragedie Clinceni. Tânăra care a murit în accident, o talentată handbalistă

Tânăra Andreea Nica, de 27 de ani, care a murit duminica dimineata in accidentul de la Clinceni, era o talentata handbalista legitimata la clubul CSM Unirea Slobozia, scrie ziare.com.

Duminica, Andreea Nica a sarit cu parasuta impreuna cu instructorul Adrian Costandache, in varsta de aproximativ 43 de ani, urmati fiind de un alt parasutist, Daniel Floroiu, de aproape 50 de ani.

Din datele care sunt cunoscute in acest moment, ultimul parasutist ar fi sarit prea devreme si s-a ciocnit de cei doi, la o inaltime de 70 de metri.

Urmare a acestui fapt, parasutele celor trei persoane s-au incurcat in aer, dupa cum a precizat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne, doctorul Raed Arafat.

[citeste si]

Andreea Nica era legitimata la clubul de prima liga la handbal fete CSM Unirea Slobozia, ea mai activand in trecut si la CSM Ploiesti sau HCM Buzau.

Nica a fost vazuta la inceputul carierei ca una dintre cele mai bune portarite din generatia sa. Ea cucerea titlul de campioana nationala la juniori in 2002 cu Slobozia. In plus, in 2007, ea a devenit vicecampioana nationala cu CSM Ploiesti, iar in 2008 a cucerit titlul de vicecampioana mondiala, cu nationala Romaniei de tineret, poate cel mai important titlu din cariera.

Ranita initial dupa acel accident, ea a murit duminica la pranz la Spitalul Universitar, in urma traumatismelor severe suferite dupa cazatura.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel