Victimă a proxeneților din Caracal, racolată la 16 ani, dezvăluiri: El era șeful rețelei

Una dintre victimele proxeneţilor din Caracal a acceptat să vorbească despre ce se întâmplă în oraşul care de două săptămâni este sub atenţia publică. 

Interviul a fost acordat în exclusivitate lui Mihai Gâdea, pentru emisiunea Sinteza Zilei. Tânăra intervievată a povestit cum a fost racolată încă de la vârsta de 16 ani, violată şi bătută de proxeneţi din zonă. 

"Cel care m-a racolat m-a adus într-o seară de la liceu şi aşa a aflat unde stau. A început apoi să mă caute, din ce în ce mai des, am făcut şi dragoste. A filmat relaţia noastră intimă şi m-a şantajat. Am înţeles ulterior că avea o metodă prin care aborda fetele. Mi-a propus să merg cu el într-o seară, să mă dau drept soţia lui, să îşi recupereze nişte bani de la cineva, de la o casă din oraş. A strigat la poartă, a ieşit cineva şi ne-a invitat să intrăm, ca să vorbim. Când am intrat, persoana respectivă a plecat, am rămas acolo. M-au obligat să fac sex cu cei de acolo, cu Cocoş. A fost ca un viol, s-a întâmplat fără acordul meu. Acolo mi-a spus că m-a filmat şi că de acum încolo o să fac ce spune el, că altfel o să le arate filmările părinţilor mei. A fost o înscenare! L-am rugat să nu facă asta, i-am spus că nu vreau să am nicio treabă cu ei”, a explicat victima, sub protecţia anonimatului. 

Cât a durat chinul 

"A durat cam din noiembrie până în ianuarie. Am avut o perioadă apoi în care nu mai ieşeam din casă, mă duceam doar la liceu şi acasă. Am decis într-un final să plec, să mă mut. El era şeful reţelei, erau alte 6 fete pe care le racolase. Toate fetele erau constrânse în acelaşi mod. Banii îi lua Cocoş, din câte ştiu eu. Nici nu m-a interesat prea tare asta, nu m-am băgat în seamă în astfel de lucruri. Nu ştiu cine erau oamenii care veneau, cred că erau prieteni de-ai lui. Nu ştiu dacă erau poliţişti, sau procurori sau din primărie", a mai explicat aceasta. 

Femeia care a acceptat să vorbească, sub protecţia anonimatului, a explicat că multe fete erau şi scoase din ţară, pentru a fi vândute altor reţele de proxeneţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel