Tragedie aviatică în SUA. Două elicoptere Black Hawk ale armatei americane s-au prăbuşit în Kentucky

Foto: Freepik
Foto: Freepik

O banală misiune de instruire a armatei americane s-a soldat cu victime după ce două elicoptere s-au prăbuşit în Kentucky.

Două elicoptere Black Hawk ale armatei SUA s-au prăbuşit miercuri noaptea în timpul unei misiuni de instruire în statul Kentucky, transmite Agerpres. Nu s-a aflat nimic imediat despre situaţia echipajelor.

Nondice Thurman, purtătoarea de cuvânt a armatei, nu a precizat în primul comunicat numărul celor aflaţi la bordul aeronavelor. Guvernatorul statului Kentucky, Andy Beshear, a scris însă pe Twitter că se aşteaptă ca unii dintre ei să fi murit.

Intervenţiile diviziei de gestionare a urgenţelor din Kentucky şi ale poliţiei statului în urma incidentului sunt în curs, a mai anunţat guvernatorul.

Cele două elicoptere s-au prăbuşit din motive deocamdată necunoscute în comitatul Trigg, în jurul orei locale 22.00 (joi 02.00 GMT), a precizat Thurman.

"Comandamentul se concentrează în prezent asupra asistenţei pentru militari şi familiile lor", a declarat ea. 

Comitatul Trigg, unde a avut loc accidentul, se află la aproximativ 40 de kilometri nord-vest de Fort Campell, o unitate militară situată la granița dintre statele Kentucky și Tennessee.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel