Tragedie. 11 persoane AU MURIT, duminică, într-un bar în urma unei altercații!

O tragedie incredibilă s-a petrecut în ultima zi a săptămânii trecute într-un local, unde a izbucnit un conflict. Șapte bărbați și patru femei au decedat în barul situat în statul Guanajuato, situt în centrul țării nord-americane.

 

Autoritățile nu au ofierit nicio informație oficială referitoare la cauza masacrului produs în Mexic, însă acest caz nu este unul singular în peisaj, statul de peste Atlantic confruntându-se cu o rată a criminalității record în ultima vreme. 

Guanajuato, care este unul dintre statele în care se află unul dintre cele mai importante centre de producţie de automobile, dar, în ultima vreme, a devenit scena unor violenţe criminale între banda locală Santa Rosa de Lima şi cartelul mai puternic Jalisco New Generation.

Nicio persoană reținută după masacrul de duminică

Până la această oră nu există nicio informație referitoare la identitatea autorilor crimelor, iar presa mexicană anunță că nu există nicio arestare sau reținere pentru faptele abominabile petrecute în weekend. Masacrul se petrece la doar câteva luni după ce în luna iulie, un trăgător a ucis 24 de oameni la un centru de reabilitate pentru consumatorii de droguri din Guanajuato, atacul marcând unul dintre cele mai grave cazuri de acest fel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel