Tragedia din Colectiv, comemorată cu mărțișoare, flori și lumânări

Club Colectiv
Club Colectiv

Voluntarii din grupul #ÎmpreunăRezistăm anunţă că, la 4 luni de la tragedia din Colectiv, o comemorare cu mărţişoare, flori şi lumânări va avea loc, luni, de la ora 17, la locul în care şi-au pierdut viaţa 63 de persoane, iar peste 150 au fost rănite.

'Pentru că din luna februarie lipseşte ziua de 30, Grupul de voluntari #ÎmpreunăRezistăm au decis ca, în această lună, comemorarea #Colectiv să aibă loc luni, 29 februarie, de la ora 17 la 19, la locul unde ne adunăm deja, lună de lună, în ziua de 30.

Luna asta ne adunăm cu mărţişoare, flori şi lumânări', precizează un anunţ remis duminică seara AGERPRES. Totodată, pe pagina de Facebook #ÎmpreunăRezistăm se arată că mai mulţi voluntari şi prieteni ai grupului, din Bucureşti sau din ţară, au pregătit deja mărţişoare - ghiocei sau mărţişoare - îngeri, dintre care unii chiar în seturi de câte 63.

'Celelalte mărţişoare le aduceţi voi. (...) Nu trebuie sa vină fiecare cu 63 de mărţişoare, (câte) unul e suficient', se arată pe pagina citată. Un număr de 63 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma tragediei din 30 octombrie 2015, din Club Colectiv, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din ţară şi 12 în străinătate. Totodată, peste 150 de persoane au fost rănite, fiind tratate în spitale din Bucureşti şi străinătate.

Grupul #ÎmpreunăRezistăm, constituit din voluntari care doresc să ajute victimele din incendiul de la clubul Colectiv, a anunţat pe pagina de Facebook, că va comemora în fiecare lună, pe data de 30, persoanele care şi-au pierdut viaţa în tragedia de pe 30 octombrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel