Traficul rutier, închis în Piaţa Victoriei şi bulevardele Aviatorilor şi Lascăr Catargiu

Traficul rutier a fost închis complet în Piaţa Victoriei şi pe bulevardele Aviatorilor şi Lascăr Catargiu din Capitală, drept urmare a busculadei create la mitingul sindicaliştilor CNSLR-Frăţia, când protestatarii au încercat să forţeze cordonul de ordine pentru a ajunge la Guvern.

Ioana Preda, purtătorul de cuvânt al Brigăzii de Poliţie Rutieră (BPR) a Capitalei, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că traficul a fost închis complet în faţa sediului Guvernului din Piaţa Victoriei, dar şi pe bulevardele Aviatorilor şi Lascar Catargiu.

Aceasta a precizat că traficul este deviat de la Piaţa Charles de Gaulle prin Calea Dorobanţilor-Piaţa Romană-Bulevardul Magheru-Bulevardul Nicolae Bălcescu-Piaţa Universităţii.

În Piaţa Victoriei a avut loc un incident, după ce protestatarii au încercat să forţeze barajul de protecţie pentru a ajunge la Guvern şi au aruncat cu sticle de plastic şi cu ouă spre sediul Executivului.

Între manifestaţi şi jandarmii veniţi să îi oprească a avut loc o altercaţie. În zona gardurilor de protecţie au venit mai multe echipaje de jandarmi, care au reuşit să îi ţină pe protestatari în zona amenajată pentru miting.

Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene pentru a-i opri pe protestatari.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, a declarat că protestatarii au încercat să forţeze barajul de protecţie din zona amenajată pentru miting, dar au fost opriţi de forţele de ordine. El a precizat că niciun protestatar sau jandarm nu a fost rănit în timpul busculadei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel