Traficul feroviar, afectat de vreme. Întârzieri de peste 60 de minute pentru trei trenuri de călători

Traficul feroviar, afectat de vreme. Întârzieri de peste 60 de minute pentru trei trenuri de călători. Sursa foto: CFR Calatori
Traficul feroviar, afectat de vreme. Întârzieri de peste 60 de minute pentru trei trenuri de călători. Sursa foto: CFR Calatori

Trei trenuri de călători vor ajunge la destinaţie cu întârzieri mai mari de 60 de minute, din cauza condiţiilor meteo înregistrate în prima parte a acestei zile, informează CFR SA.

Potrivit sursei citate, aceste garnituri au fost oprite temporar pentru a facilita accesul şi intervenţiile personalului feroviar cu drezine pantograf, în vederea remedierii deranjamentelor înregistrate la linia de contact şi repunerea sub tensiune.

Astfel, pe raza SRCF Iaşi, personalul feroviar a intervenit cu drezina pantograf între staţiile Fărăoani - Orbeni - Sascut (firul II) pentru îndepărtarea unui copac, remedierea deranjamentului şi repunerea sub tensiune a liniei de contact.

Deranjamentul la sistemul de alimentare a liniei de contact pe intervalul respectiv a fost cauzat de căderea unui copac pe firele de contact aferente liniilor CF 1 şi 2, din staţia Orbeni.

Două trenuri de călători - IR 1752, respectiv 1655 - au staţionat temporar până la reînscrierea lor în circulaţie pe firul I, iar personalul feroviar a continuat intervenţiile pe firul II. Primul tren reînscris în circulaţie, pe firul I, a fost IR 1752, la ora 12:10, iar IR 1655 la 12:19.

De asemenea, pe raza SRCF Braşov, între Timişu de Sus şi Predeal, pe firul II, a fost necesară intervenţia personalului feroviar cu drezina pantograf pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi pe linia de contact.

Trenul IR 1630 a staţionat în linie curentă până la finalizarea lucrărilor de remediere a deranjamentului la linia de contact, dar şi la pantograful locomotivei.

"Menţionez faptul că celelalte trenuri care au tranzitat acest interval feroviar au fost redirecţionate pe firul I, astfel încât să poată fi asigurată continuitate în circulaţia feroviară. La această oră, toate cele 3 trenuri sunt în circulaţie, însă vor ajunge la destinaţie cu întârzieri mai mari de 60 de minute", a precizat Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR SA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel