Traficant internaţional de droguri prins la Constanţa. Unde-şi vindea marfa

Droguri
Droguri

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța l-au reţinut pentru o perioadă de 24 a inculpatului TOMAS  KAIZNER, cetățean ceh, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

Traficant internaţional de droguri prins la Constanţa. În data de 13.06.2018 procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 a inculpatului TOMAS  KAIZNER, cetățean ceh, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că că la data de 12.06.2018,inculpatul Tomas Kaizner a procurat de pe teritoriul Olandei, cantitatea de 1.012 comprimate conținând ca substanță activă MDMA și cantitatea de 3,2 grame substanță cristalizată translucidă conținând ca substanță activă MDMA, drog de mare risc, pe care a introdus-o pe teritoriul României și a transportat-o până în municipiul Constanța.

La data de 13.06.2018, ora 00.40, în timp ce se afla în zona Portului Turistic Tomis, inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă cantitatea de droguri, contra sumei de 3.800 euro. În cursul zilei de astăzi inculpatul Tomas Kaizner va fi prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. DIICOT face precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Vezi şi:Inspecția Judiciară, raport pentru DNA. Făcut public

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel