Traficant de cocaină, prins de procurorii de la DIICOT în Craiova

Foto cu rol ilustrativ: Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Un traficant de cocaină a fost prins de procurorii de la DIICOT.

La data de 16.11.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Din cercetările efectuate a rezultat că, pe parcursul anului 2023, a deținut și comercializat, în mod repetat, droguri mare risc (cocaină), pentru sume cuprinse între 1.000 și 1.200 lei.

Interacțiunea inițială cu clienții se realiza prin intermediul unor aplicații criptate, iar după stabilirea cantității (de drog de mare risc)  și  a prețului, tranzacția se efectua în mod direct.

În cursul zilei de 17.11.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, a dispus  arestarea preventivă a inculpatului, pentru 30 de zile. Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române, conform comunicatului transmis de DIICOT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel