Traficanții de droguri din România, prinși în gară

Polițișii antidrog, alături de procurorii D.I.I.C.O.T au prins trei traficanți de droguri în Gara Centrală din Constanța. Indivizii au fost arestați preventiv vineri, 18 noiembrie, conform unui ordin judecătoresc.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa au informat, printr-un comunicat de presă, că agenţii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) şi cei din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale (DOS), sub coordonarea Serviciul Teritorial (ST) Constanţa D.I.I.C.O.T, au destructurat un grup infracţional organizat, din oraşul Năvodari, specializat în trafic de droguri de mare risc, informează Agerpres.

La data de 16 noiembrie, poliţiştii BCCO Constanţa şi cei ai DOS - IGPR, sub coordonarea S.T. Constanţa D.I.I.C.O.T, au depistat în flagrant delict trei tineri, cu vârste între 20 şi 21 de ani, din Năvodari, în timp ce ridicau un colet sosit din Spania ce conţinea 308 grame de muguri de canabis, de la şoferul unei firme de transport, în zona Gării Centrale, se arată în comunicat.

Potrivit poliţiştilor, cei în cauză ar fi achiziţionat droguri de risc (canabis) din Spania, începând din august 2016, pe care ulterior le-ar fi comercializat către consumatori din Constanţa şi Năvodari.

Instanţa a dispus măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile, faţă de cei trei traficanţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel