Trafic rutier ÎNCHIS pe DN 61, din 23 septembrie

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Circulaţia pe DN 61 din judeţul Dâmboviţa se va închide începând din 23 septembrie în vederea demarării execuţiei lucrărilor de reabilitare a pasajului peste calea ferată de la Găeşti, a anunţat, luni, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Luni, 21.09.2020, în vederea demarării execuţiei lucrărilor pentru "Reabilitare pasaj peste CF pe DN 61, km 77+200 la Găeşti" se va monta semnalizarea rutieră în vederea instituirii restricţiei de circulaţie pentru semnalizarea provizorie din zona pasajului, respectiv semnalizarea provizorie de pe Autostrada A1. Începând cu data de 23.09.2020 se va închide circulaţia rutieră pe DN 61 (km 77+200) până la finalizarea lucrărilor, traficul urmând a se desfăşura deviat în funcţie de categoria vehiculelor", se precizează în comunicat.

Pe durata executării lucrărilor de reabilitare, pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone, pe sensul de mers dinspre A1, se deviază circulaţia spre stânga pe Strada Armatei - dreapta pe Strada Libertăţii - dreapta pe Strada Argeşului peste calea ferată - dreapta pe Strada Vladimir Streinu după trecerea peste calea ferată - continuare pe sub pasajul DN 61 - stânga imediat după subtraversarea pasajului pe lângă acesta - Strada S. Cioculescu (DN 61). Pe sensul de mers către A1 se deviază circulaţia spre dreapta pe lângă pasaj - dreapta pe Strada Vladimir Streinu - stânga pe Strada Argeşului peste calea ferată - stânga pe Strada Libertăţii după trecerea la nivel cu calea ferată - stânga pe Strada Armatei - dreapta pe Strada S. Cioculescu (DN 61).

De asemenea, în cazul vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, circulaţia va avea loc astfel: traficul de pe DN 72 dinspre Târgovişte va fi dirijat pe DN 7 către Piteşti şi Bucureşti; traficul de pe DN 7 dinspre Bucureşti va fi dirijat pe DN 7 spre Piteşti sau DN 72 Târgovişte; traficul de pe DN 7 dinspre Piteşti va fi dirijat pe DN 7 spre Bucureşti sau DN 72 spre Târgovişte; traficul de pe A1 dinspre Piteşti către Găeşti va fi dirijat spre ieşirea de pe autostradă de la Căteasca spre DN 7; traficul de pe A1 dinspre Bucureşti spre Găeşti va fi dirijat spre ieşirea de pe autostradă de la Corbii Mari spre Potlogi (km 49). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel