Trafic rutier în condiţii de iarnă pe toate drumurile din Maramureş

Circulaţia rutieră în judeţul Maramureş se desfăşoară, luni, în condiţii de iarnă, fie că este vorba de drumuri naţionale, judeţene sau comunale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, Dan Bucă, pe parcursul nopţii de duminică spre luni angajaţii Secţiei de drumuri naţionale Baia Mare au intervenit cu 15 utilaje şi au împrăştiat 139 tone de material antiderapant. Este depusă zăpadă frământată pe carosabil pe DN 18, în Pasul Gutâi, Pasul Prislop şi la Vişeu de Sus. Pe celelalte sectoare de drum naţional carosabilul este umed, transmite Agerpres. Şi angajaţii de la societatea care întreţine viabilitatea drumurilor judeţene au acţionat cu 25 de utilaje şi au împrăştiat 400 tone de material antiderapant. Pe toate drumurile judeţene şi comunale este format un strat de zăpadă frământată care măsoară până la 2 cm în Pasul Rotunda şi Pasul Roata la Cavnic şi pe sectoare de drum judeţean din zona localităţilor Şurdeşti, Făureşti şi Coaş.

Ninge slab în judeţ iar angajaţi şi utilaje cu lamă acţionează pe drumurile judeţene pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil şi împrăştie materiale antiderapant.

Stratul de zăpadă măsura între 2 cm la Târgu Lăpuş şi 16 cm la staţia meteorologică Iezer din Munţii Pietrosul Rodnei.

Pentru luni, prognoza meteorologică prevede, în Maramureş, ninsori pe arii relativ extinse şi o vreme rece.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel