Trafic restricționat în București. Anunțul Brigăzii Rutiere

Denisa Zamfir / 06 mai 2019 / 17:33 Salveaza PDF Comentarii
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Traficul rutier va fi restricţionat, marţi, pe banda I adiacentă intrării în Templul Coral din Bucureşti, între orele 19,30 - 21,30, când va avea loc o ceremonie cu ocazia "Zilei Memoriale", organizată de Ambasada Statului Israel.

"Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să reducă viteza şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic", informează prin intermediul unui comunicat.

Tot marţi, Asociaţia Florarilor şi a Meseriilor tradiţionale va organiza o manifestaţie publică ce va consta într-un marş denumit "Marşul Solidarităţii".

Între ce ore se va desfășura marșul

 

Marşul se va desfăşura între orele 11,30 - 12,00 pe traseul intersecţia străzii Căderea Bastiliei cu bulevardul Lascăr Catargiu - dreapta bulevardului Lascăr Catargiu - traversare pe la trecerea de pietoni din dreptul străzii Grigore Alexandrescu - continuare pe trotuar, sens de avans către Piaţa Victoriei, prin faţa magazinului Orange - traversare Calea Victoriei - traversare Piaţa Victoriei la trecerea de pietoni din dreptul parcării TNT - traversare şoseaua Kiseleff, în dreptul Muzeului Antipa - punct final alveola din prelungirea Parcului Kiseleff.

"Deplasarea în marş se va face pe banda I de circulaţie, cu respectarea normelor rutiere în vigoare. Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri", se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

Ambasada Federaţiei Ruse la Bucureşti va organiza, miercuri, o ceremonie de depunere de coroane de flori la Cimitirul Memorial al Eroilor Sovietici din şoseaua Pipera, sectorul 1.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, se va restricţiona traficul rutier în zona adiacentă cimitirului, între orele 10,00 şi 12,30.

Vezi și: ISU, avertisment pentru populație: „Adăpostiți-vă în locuințe"

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27