Trafic RESTRICȚIONAT în București cu ocazia mai multor evenimente în weekend

Trafic Bucuresti
Trafic Bucuresti

- Traficul rutier va fi restricţionat în acest sfârşit de săptămână pe mai multe artere din Capitală, cu ocazia desfăşurării unor evenimente, anunţă Brigada Rutieră. 

Astfel, de vineri până duminică, Asociaţia Beneva va organiza un eveniment cultural pe str. Mătăsari, în cadrul implementării proiectului Femei pe Mătăsari, constând în prezentări de modă, concerte, spectacole de teatru. 

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, traficul rutier se va închide până duminică, orele 23,00, pe Str. Mătăsari, între Str. Matei Voievod şi Bd. Pache Protopopescu şi pe străduţele care acced în Str. Mătăsari de pe acest tronson. 

Totodată, sâmbătă se vor desfăşura două marşuri de conştientizare a opiniei publice cu privire la mersul pe două roţi, context în care Brigada Rutieră a Capitalei dispune măsuri specifice în sensul restricţionării sau fluidizării traficului rutier. 

Astfel, motocicliştii şi mopediştii se vor deplasa: 

* Între orele 13,00 - 15,00, deplasare pe traseul Piaţa Alba Iulia - Bd. Unirii - Piaţa Unirii - Splaiul Independenţei - Pod Grozăveşti - Şos. Grozăveşti; 

* În intervalul orar 15,00 - 16,00, bicicliştii se vor deplasa pe traseul Piaţa Alba Iulia - Bd. Unirii - Piaţa Unirii - Splaiul Independenţei - Pod Grozăveşti - Şos. Grozăveşti. 

Deplasarea participanţilor se va face pe partea carosabilă, pe banda I de circulaţie, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel